Author Topic: Покана за демонстрация на 08.11.08г. - събота, от 11:00 ч. - вход свободен  (Read 1570 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Алиса в огледалния свят

 • Модератор-ученик
 • Друид
 • *****
 • Posts: 130
 • Gender: Female
Покана за демонстрация на изобретение~апарат, който структурира вода - с европейски сертификат за качество в Аула максима на Военномедицинска академия на 08/11/08 - събота, от 11:00 ч. - вход свободен.


Учени откриват, че свръхслаби вълни от определени честоти не само се възприемат от организма, но и могат да управляват много от процесите протичащи в него, да стимулират жизнените сили и да подтискат развитието на микроорганизмите. За да се разболее човек, вибрациите на определен вирус или микроорганизъм, трябва да съвпада с вибрациите на нашите клетки. Точно затова от 100 хиляди известни микроорганизма само 300 са патотенни за човека. Всеки жив организъм се характеризира с определени параметри като температура, състав на кръвта, кръвно налягане и т.н., но освен това има и определени електромагнитни параметри, като честота и амплитуда на вибрацията. Физиците отдавна са установили, че материалният носител на информация са електромагнитните вълни. Електромагнитният спектър е своеобразен език, на който физическите системи, в това число и живите организми си предават и обменят информация. Човешкият организъм е едновременно носител и приемник на информация. Но за да разберем как точно работи даденият апарат, трябва да имаме определени знания по квантова механика и биофизика. Ще се опитам да обясня по максимално опростен начин. Апарата използва възможностите на определени материали и полупроводникови структури да "запомнят" информацията от всякакъв вид биологични обекти като хора, животни и растения и да я съхраняват неограничено дълго време. Пренасянето на същата информация върху същия обект, но в режим "биорезонанс", води до гибелта на всеки патологичен агент и възстановяване нормалната работа на клетките. С две думи казано, методът на биорезонанса унищожава болестите чрез техните собствени честоти.

КРАЙНО ВИСОКОЧЕСТОТНА ЕЛЕКТРОМАГНИТНА (КВЧ)ТЕРАПИЯ. Първите биофизични изследвания върху микроорганизми, които потвърдили високата биологична активност на КВЧ диапазона, били проведени още в края на 60-те години на миналия век. Първият генератор с ММ-вълни е бил създаден в Русия, която и досега има приоритет в изследването и прилагането на биологичните ефекти, възникващи при действието на ММ-вълните върху живите организми. Използвайки различни комбинации от честотния спектър на КВЧ излъчването, се получават различни биологични ефекти, които днес се класифицират в 4 практически направления: класическа КВЧ терапия, микровълнова резонансна терапия (МРТ), информационно вълнова терапия (ИВТ) и терапия на фоново-резонансното излъчване (ФРИ).

източник: http://www.beinsadouno.com/
« Last Edit: Ноември 03, 2008, 03:21:03 pm by Алиса в огледалния свят »
Добротворене.

Offline Deepinside

 • Administrator
 • Приор
 • *****
 • Posts: 1193
 • Алхимик
  • http://www.novosemeistvo.bg - Сайт за семейството в епохата на Водолея
вместо да "изпишем вежди", да не.... :kookoo:
Еarth turns to gold in the hands of the wise
- Rumi

_________________________________________
Истинската Алхимия