Преди няколко дни бяхме поканени на детски Рожден Ден,на детенце от училището на мойта дъщеричка.Аз дори и не го познавам.Обадих се на майката да потвардя,че ще отидем и я попитах какви са интересите на детето,с какво обича да се занимава.Тя в началото като чели се стъписа,че и задавам такав въпрос и се получи сконфузена ситуация за точно 2 секунди,но после като чели размисли и бързо,бързо си каза какво го влече детето в момента и дори ми благодари,че съм я попитала.
Така аз купих подходящия подарък без да се чудя и мая.След няколко дни получих благодарствена картичка и обяснение,за това как детето се било зарадвало много и не спирало да се занимава с нашия подарък.
После пък бяхме на друг Рожден Ден ,на много близко семейство и процедирахме по същия начин,всички бяха доволни накрая,а детето най-вече.Сега на нас ни предстои празник,и аз съм си дала вече поръчката.За без подаръци е супер,но за жалост те гледат като полезно изкопаемо ,и на края се озоваваш заринат отново с куп излишни нещица и пластмаски,от които се чудиш как да се оттървеш.

Бях писала преди време,че съм задала задача на фамилията за Коледа за подарък на детето да се запишат на CD как четат приказки.Те така се въодушевиха и го взеха присърце,че са направили записа не на CD,ами на DVD и което е най-потресаващото,че дядо ми е свирил на кавал,което не е правил от години...а пък баба е направила цял концерт по желание.Майка даже се е изумила от репертоара на баба и колко вярно пеела,а също и ,че докато пеела се била преообразила,направо сияеела цялата и била много щастлива.
Само да ви кажа,че аз баба не си спомням дами е пяла някога.Тя жената сигурно го е правила,но точно това е ,че не си спомням,а сега по този начин не само мойта дъщеричка,но цялото ми семейство ще получим един безкрайно ценен и уникален подарък за цял живот!