моят син преди мнооого години е лапвал само веднъж биберон - на втория ден след като се роди

и то защото нещо ревеше, на мен ми беше първо дете и аз бях на 19,5 години. сещате се, че явно съм изпаднала в ужас от факта, че бебето ми реве и отивам до магазинчето на родилния дом да му купя биба. и понеже хабер си нямах от такива неща си поисках най-красивата биба /според мен/

оказа се обаче, че съм купила най-големия размер биберон /откъде да знам, че имали и размери

/ отивам при дечко и му тиквам бибата в устата, а хлапето се погнусява, прави опити да повърне и съответно писва още повече

аз изпадам в истерия и започвам да се чудя какво става... и така синът ми се погнуси от биберон още като бебе на 2 дни и повече никога не е лапвал залъгалка

верно е, че аз бях виновна за това, но пък мама за първи път и никой нищо не ти казва

а дъщеря ми на 2 години успях да я откажа чак. имаше любим биберон и го изгриза почти до края, но не го даваше. мен вече ме беше срам да разхождам с тази окъсана биба и една вечер и я взех и и казах, че кученцето я изяло

а то в къщи имахме и куче, и котка, и рибки та детето си знаеше. е порева си две три вечери на заспиване и това беше