novosemeistvo.bg
Май 22, 2012, 01:35:01 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Безвреден мобилен телефон?  (Прочетена 1489 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Zvezdi4ka
Бард
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 74

Believe in something Better!

« Отговор #15 -: Януари 17, 2009, 07:42:33 »

Всъщност, не пише как точно действа този протектор и какво представлява. На картинката ми се стори, че е едно малко кръгче, което някакси се закрепя на апарата. Само да няма някой чип в него ...
ето,тук си пише:
"Our Cell Phone Protector is designed to reduce the amount of radiation the brain is exposed to during cell phone use. Studies have shown significant changes in brain activity when using a cell phone, and the Cell Phone Protector helps to reduce this change.
...The Safe Space Protector is scientifically designed to eliminate biological effects induced by electro-magnetic fields (EMF). The Safe Space Protector phone accessory protects the entire body no matter where the device is held on the body. When holding the phone to your ear, the head and upper body part is protected, when carrying the phone in the belt, the hip bone marrow, reproductive organs and other vital body parts in this region are protected. It protects consumers against the effects of EMF, creates and maintains a balanced and harmonic state in each individual's energy field, which filters down to positively effect the physical body. The Safe Space Protector patch works on all cellular, mobile, cordless, portable, phones and beepers."

това е лепенка,но както Deep казва,не се знае накъде може да избие...което ме кара да се замисля още по-дълбоко JNoeps
Активен

Breath,Believe,Receive-It's all Happening!
Deepinside
Administrator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 1164

Алхимик

« Отговор #16 -: Януари 17, 2009, 09:41:01 »

Цитат
The Safe Space Protector is scientifically designed to eliminate biological effects induced by electro-magnetic fields
ей тва ми е много забавно - как научно са птоектирали една лешенка да спира радиация, тя да не е от олово  368
Активен

Еarth turns to gold in the hands of the wise
- Rumi

Moderator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 844

« Отговор #17 -: Януари 17, 2009, 11:42:47 »

Е, тя само изглежда като лепенка. В действителност не знаем какво точно има в нея. Но ако наистина действа, както е написано и няма други странични ефекти, ще е много добре. Но как да разберем?
Активен
escorial
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« Отговор #18 -: Януари 17, 2009, 09:40:43 »

И аз си мисля, че трябва да си изхвърля мобилния телефон. И без това само се дразня като ми звъни.

А за тези лепенки...аз съм ги виждала, разглеждала....и все съм се чудела как пък точно ще вземат, че ще ме предпазят. Струва ми се вятър работа.
Въпреки, че много хора, дори и разни гурута по здравословно хранене и живот много ги препоръчват.

На един панаир на суровата храна миналата година имаше една фирма, която ги предлагаше. Опитахме се с мъжа ми да разберем на място от хората как точно предпазват и те така и не успяха да дадат някакво логично обяснение. Само ни повтаряха общи приказки: че било доказано, че работело и подобни (това, което и вие сте прочели). Понеже мъжа ми настояваше, едната мадама му даде нейната визитка с интернет адрес на страничката им, за да намерим по-подробна информация. Отидохме на сайта и не намерихме нищо повече. Това, което казват, така са го написали, че един вид: "Вярвайте ни, работи." Ама защо работи един бог знае.
Другото, което ми направи лошо впечатление беше, че можеш да си поръчаш лепенка само ако имаш дилър. Тази мадама ни беше дала нейното име като дилър. Т.е. това е пирамида. Тази фирма, която разпространява лепенките си е пирамида. (наричат го network marketing)
Не ми се струва много приемливо да си давам парите на такова място.

От друга страна съм питала създателката на Монреалския Институт по Класическа Хомеопатия, която е ядрен физик. Питала съм я дали мобилните телефони и въобще всички подобни emf лъчения вредят. Нейния отгвор беше: "Ако в организма има предразположеност, ще навреди."
Активен

feather
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 1025

Орторексията - орторексична, дело на всеки! :)

« Отговор #19 -: Януари 17, 2009, 11:10:47 »

Това, че е пирамида няма защо да те притеснява. Много фирми си продават продукцията по този начин.
Даже напоследък си мисля, че повечето, които нямат "официален" птаент го правят. Което ме навежда на мисълта, че има причина да не се даде патента - и най-често тя не е свързана с качествата на продукта, а .. с комерсиализма.
Един вид, ако пречиш на някой да "прави пари" изземвайки функциите му - не си добре дошъл.

Търси производителя да ти даде данни от какво е изработен продукта и какъв е механизма на защита. Разпространителите нама да да ти обърнат нужното внимание, и най-често не знаят подробности.
Активен

"Great ideas often receive violent opposition from mediocre minds" Einstein

ВАКСИНИТЕ - ИНФОРМИРАН ИЗБОР! 
Deepinside
Administrator
Приор
Неактивен Неактивен

Алхимик

« Отговор #20 -: Януари 18, 2009, 06:40:00 »

Това, че е пирамида няма защо да те притеснява. Много фирми си продават продукцията по този начин.
Даже напоследък си мисля, че повечето, които нямат "официален" птаент го правят. Което ме навежда на мисълта, че има причина да не се даде патента - и най-често тя не е свързана с качествата на продукта, а .. с комерсиализма.
Един вид, ако пречиш на някой да "прави пари" изземвайки функциите му - не си добре дошъл.

Търси производителя да ти даде данни от какво е изработен продукта и какъв е механизма на защита. Разпространителите нама да да ти обърнат нужното внимание, и най-често не знаят подробности.

според мен в случая и производителите може да са свързани. по въпроса за дайствието дали не е нещо от вида на био-енерго-символно магическо, доказването на такова нещо е силно под въпрос, а дори едно нещо да дава ефект , не е все едно КАК го дава - а комбинацията с мултилевел маркетинг дали не потвърждава ситуацията! според мен  тези са за пълен игнор!
Активен

- Rumi

*
Неактивен Неактивен

Публикации: 49

« Отговор #21 -: Януари 18, 2009, 07:07:34 »

А безжичният интернет? Нали рутерите работят на същия принцип...

А сега вече и в доста училища има безжичен нет. 
Активен

Тя на 10г.           Той на 7г.
Deepinside
Administrator
Приор
Неактивен Неактивен

Алхимик

« Отговор #22 -: Януари 18, 2009, 07:12:08 »

аз предпочитам обикновен кабелен интернет въпреки "очевидните преимущества" на безжичния, особено за вкъщи, където човек живее и спи.
Активен

- Rumi

*
Неактивен Неактивен

Публикации: 49

« Отговор #23 -: Януари 18, 2009, 07:45:27 »

Ама няма как да се изолираш от съседите, примерно...
Ако имаш рутер вкъщи, просто можеш да го изключваш, когато не ти трябва повече от един комп.

Пък и най -вече ме притеснява безжичният нет в училище. Никой не ни е питал и искал съгласието ни, просто го пуснаха по няква програма...А децата прекарват много време там.
Активен

Тя на 10г.           Той на 7г.
newage
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 28

« Отговор #24 -: Октомври 15, 2011, 10:16:06 »

http://cellcook.hit.bg/
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай