0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Да споделя и аз пресни впечатления. На едно изложение се прилепих като с магнит към един щанд, на който с големи букви пишеше Биокозметика "Христина". Вярно, имаше продукти без много химия (най-вече комбинации от масла), но в шампоаните имаше натриев лаурилетерсулфат и още едно (не се сещам сега), в балсамите имаше типичните за балсами съставки, а кремовете бяха и с титандиоксид, и с ДМДМ хидантоин (консервант), които и сами можете да проверите колко са безредни. На практика за да избегна точно тези съставки се оглеждам за биокозметика. С две думи - адски съм разочарована. Отгоре на всичко щанда беше накачулен от клиентки, избиващи се за биокозметика. Естествено, не знаещи нищо нито за съставките, нито за нуждата от сертификат или знаците на сертифициращите фирми.В момента ползваме сапун, шампоан и крем бадем (лекичък, приятен, попива бързо и не мирише на нищо) на Веледа. Доволна съм, но бих пробвала и други марки :)
Да кажа все пак - не съм ползвала продуктите им, може и да са хубави. Но определено не са био, нито са сертифицирани. И натурални не са...
L&J, какво чакаш - звъни им веднага и размахай разни страховити комисии, жалби, потребители, интереси, глоби и прочие.
Добре, че нямаме бисерна тема..