novosemeistvo.bg
Май 22, 2012, 01:42:35 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Разочарова ме ....  (Прочетена 1568 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
LOVE & JOY
Moderator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 554

ще наредя пасианса

« -: Ноември 27, 2008, 01:41:32 »

Нека тук да си споделяме разочарованията си от фирми- производителки, фирми, предлагащи услуги, некоректни търговци и т.н. в  еко- био- нишата! 90

Активен

LOVE & JOY
Moderator
Приор
Неактивен Неактивен

ще наредя пасианса

« Отговор #1 -: Ноември 27, 2008, 01:43:33 »

Да споделя и аз пресни впечатления. На едно изложение се прилепих като с магнит към един щанд, на който с големи букви пишеше Биокозметика "Христина". Вярно, имаше продукти без много химия (най-вече комбинации от масла), но в шампоаните имаше натриев лаурилетерсулфат и още едно (не се сещам сега), в балсамите имаше типичните за балсами съставки, а кремовете бяха и с титандиоксид, и с ДМДМ хидантоин (консервант), които и сами можете да проверите колко са безредни. На практика за да избегна точно тези съставки се оглеждам за биокозметика. С две думи - адски съм разочарована. Отгоре на всичко щанда беше накачулен от клиентки, избиващи се за биокозметика. Естествено, не знаещи нищо нито за съставките, нито за нуждата от сертификат или знаците на сертифициращите фирми.
В момента ползваме сапун, шампоан и крем бадем (лекичък, приятен, попива бързо и не мирише на нищо) на Веледа. Доволна съм, но бих пробвала и други марки :)
Активен

сребърен облак
hidden
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 121

« Отговор #2 -: Ноември 27, 2008, 08:09:51 »

Да кажа все пак - не съм ползвала продуктите им, може и да са хубави. Но определено не са био, нито са сертифицирани. И натурални не са...
Активен

Никой не прави по-голяма грешка от този, който избира да не направи нищо, само защото може да направи малко.
LOVE & JOY
Moderator
Приор
Неактивен Неактивен

ще наредя пасианса

« Отговор #3 -: Ноември 27, 2008, 08:29:38 »

Да кажа все пак - не съм ползвала продуктите им, може и да са хубави. Но определено не са био, нито са сертифицирани. И натурални не са...

Ако се рекламират меко казано подвеждащо, автоматично отиват според мен в черната листа.
Активен

Hadderahh
ECOcentric
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 844

« Отговор #4 -: Ноември 30, 2008, 10:24:25 »

Едва ли ще се натъкнете на една био македонска халва (варианти с мед и ванилия), но да ви кажа, че е с хидрогенирани растителни мазнини. Написали са си го като пичове, макетата.
Активен
Hadderahh
ECOcentric
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: Декември 13, 2008, 01:29:58 »

Ужасно, ужасно - не си купувайте препарат за под на Фрош. Подовете ми станаха бели от него (и паркет, и плочки), не мога да ги измия след това с дни.
Активен
Ярка птица
...
Друид
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 159

« Отговор #6 -: Декември 13, 2008, 03:36:22 »

Кой, кой? Аз чистя с техния Neutral reiniger за всичко и то силно разреден, но е ОК.
Активен
Hadderahh
ECOcentric
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: Декември 13, 2008, 04:38:31 »

Още по-ужасно! Жената, дето чисти вкъщи, купила крем за мивки, вместо препарат за под. Това се оказа, след като започнах разследване на случая.
Активен
Hadderahh
ECOcentric
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

« Отговор #8 -: Декември 13, 2008, 04:38:50 »

П.С. Добре, че нямаме бисерна тема..
Активен
Hadderahh
ECOcentric
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

« Отговор #9 -: Декември 21, 2008, 11:39:42 »

L&J, какво чакаш - звъни им веднага и размахай разни страховити комисии, жалби, потребители, интереси, глоби и прочие.
« Последна редакция: Декември 21, 2008, 01:30:24 от Deepinside » Активен
LOVE & JOY
Moderator
Приор
Неактивен Неактивен

ще наредя пасианса

« Отговор #10 -: Декември 21, 2008, 01:48:28 »

L&J, какво чакаш - звъни им веднага и размахай разни страховити комисии, жалби, потребители, интереси, глоби и прочие.

След празниците. 2136
Няма да им правя предпразничен стрес.. yelrotflmao Да видят, че съм добра душа. laugh

Добре, че нямаме бисерна тема..

Имаме вече. Скачай вътре bye2
http://novosemeistvo.bg/forums/index.php/topic,247.0.html
« Последна редакция: Декември 21, 2008, 03:11:45 от LOVE & JOY » Активен

Passiflora
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 116

Усмивка!

« Отговор #11 -: Декември 21, 2008, 03:51:47 »

От какво съм разочарована?
Хм по-лесно ми е да кажа от какво не съм...  JNoeps И това ми е трудно при цялата тази химия и липсата на самосъзнание при производителите.
Пресилено ли ще е ако кажа, че от всички вносни продукти съм разочарована. Чисто българските са изключителна рядкост нищо, че имат лепнат етикет "Произведено в България".
Активен
LOVE & JOY
Moderator
Приор
Неактивен Неактивен

ще наредя пасианса

« Отговор #12 -: Април 03, 2009, 03:20:39 »

Едно разследване направих и един ултиматум поставих- това е новото при мен.
Бях писала горе за продукта, изтрих го, за да не ме приберат yelrotflmao  Ще чакам развитие и ще пиша. Ако не се поправшт, ще алармирам КЗП.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: