Библиотека > Книги, статии и интернет-адреси

"Признанията на един лекар - еретик" от д-р Р.Менделсон вече може да се купи

(1/4) > >>

Hadderahh:
Страхотна книга - препоръчвам я горещо!
Предлага се в хомеопатичната аптека на ул. Чаталджа (Сф), "Пингвините", "Хеликон".
В страната още не знам къде. Надявам се д-р Стойчев да съобщи повече подробности, също и дали може да се поръчва он-лайн.

Книгата развенчава митовете, върху които се гради съвременната медицина и издава шокиращи факти за безсмислени и излишни операции, медикаментозни лечения и профилактики.

"Аз вярвам, че ако повече от 90% от лекарите, болниците, медикаментите и медицинските прибори изчезнат от лицето на земята, това веднага ще се отрази положително на нашето здраве.

Аз вярвам, че Съвременната медицина отиде твърде далеч, прилагайки в ежедневната практика методи, разработени за екстремни ситуации."

Д-р Робърт Менделсон

богата:
http://www.helikon.bg/index.php?act=books&do=detailed&id=143934&PHPSESSID=60af9a9408bcb028591f87dec8f61c11 
ЧУДЕСНО, ЧУДЕСНО, ЧУДЕСНО!

и то само 10 лв!LOVE & JOY:
 О, нашият човек! :hb:

 :img61: :56: :imgbf:

Румен:
Д-р Менделсон наистина е 'наш' човек - човек, който и след като е станал лекар, си е останал лечител.
Странно, но лекарите не обичат да бъдат наричани лечители и като че ли противопоставят едното на другото - ако си лечител, значи си невеж, ако си лекар, значи си учен. Разбира се, нито едното, нито другото е винаги вярно, но е имало времена, когато е било гордост да си лечител. После се появила медицината в съвременния й вид, тогава се появява и разликата между лечител и лекар. Именно тогава медицината започнала да изневерява на хората. Чрез книгите си д-р Менделсон се извинява на хората за тази изневяра и показва, че да помолиш за прошка не е лошо.
Hadderahh посочва точно къде може да се намерят 'Признанията на един лекар-еретик'. Онлайн може да се поръчва и в ХомеоХелп.

stelt77:
Чудесно е, ако я има в Пингвините - ще си я поръчам там...   :bye2:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Go to full version