|
богата
|
 |
« -: Февруари 03, 2009, 12:20:22 » |
|
Каква находка имам от Кауфланд!!! Нетоксична кутия за торта!!!!!!!!!!!! УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!
Освет това е безплатна- само 4.99 лв! Това е цената на няколко картонени ненадеждни кутии... ако въобще се налага да купувам от сладкарница, ще си я нося да ми слагат тортичките в нея.
Идеална е - красива... Долната част е синя, от полиетилен (PE) , а горната е прозрачна, от полипропилен (РР). Завърта се като капачка на буркан и СЕ ЗАКЛЮЧВА! А отгоре има 2 удобни дръжки, които се вдигат нагоре при употреба, иначе са наравно с капака.
Имаше и още 2 артикула - нещо като леген с капак(със заключване) и в него малък капак. Пишеше че е купа за разбъркване. Чудесна е също, на подобна цена. И купа за миксер, с капак, разграфена.
|
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 12:27:15 от богата »
|
Активен
|
|
|
|
|
богата
|
 |
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2009, 12:50:36 » |
|
диаметър ок 34 см, височина 15 см произход Полша пишело , че е съд за тесто, но не съм прочена... за мен си е кутия за торта
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Artemida
Бард

Неактивен
Публикации: 56
|
 |
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2009, 01:07:58 » |
|
Ако е удобно, може ли симков материал?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Hadderahh
ECOcentric
Moderator
Приор

Неактивен
|
 |
« Отговор #3 -: Февруари 11, 2009, 03:33:01 » |
|
Мдам, хайде пусни снимчица, че колкото и добре да си го обяснила, друго е око да види.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Artemida
Бард

Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Февруари 11, 2009, 06:58:59 » |
|
Аз май ги видях вчера в Кауфлад, но никъде не пишеше, каква е пластмасата. Има за торта, тесто и кутия с шест формички, за меки храни в хладилник. Цената им варира от 10 до 12лв.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
богата
|
 |
« Отговор #5 -: Февруари 13, 2009, 09:18:47 » |
|
Artemida, пише си и на двете части, което веднага ме "грабна". В ръбчето е обаче, трябва детективски хъс, за да откриеш ще се тровиш ли или не от една пластмаса... Преди време, след преглеждането на всичко пластмасово в кухнята (ми), поне половината нямаше знака с лъжичка и виличка (т.е. става за хранене) или триъгълничето с цифрички, или съкращението обозначаващи вида пластмаса. Ето я:   Обаче аз пък не видях да са останали от кутиите, в един друг от магазините им.
|
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 02:57:00 от Hadderahh »
|
Активен
|
|
|
|
сребърен облак
hidden
Друид

Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: Февруари 13, 2009, 12:16:10 » |
|
Ха честито! Преди време си купих и аз нещо подобно, прекрасна работа ми върши. А по темата как да разчетем знаците на опаковката - ето малко полезна информация. Сега остава само да си доизясним кояпластмаса да, и коя - не.
|
|
|
|
|
Активен
|
Никой не прави по-голяма грешка от този, който избира да не направи нищо, само защото може да направи малко.
|
|
|
Artemida
Бард

Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: Февруари 16, 2009, 10:29:15 » |
|
богата, точно същата кутия я видях в Кауфланд, което значи че не съм се объркала. Кой да се сети, че трябва да гледам ръбовете на кутията, нали съм си хроничен заплес...  Тук, където живея в малкия ни заспал град, нищо не свършва бързо. Утре ще отскоча да си купя и аз. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|