|
|
|
|
|
Deepinside
|
 |
« Отговор #2 -: Март 11, 2009, 03:05:57 » |
|
Ако впръскват нещо в атмосферата, може и да е нов вид биологично оръжие.  ако някой впръсква, после самия той с противогаз ли ще ходи? Преди години още се говореше за киселинни дъждове и влиянието им върху горите. Според мен не е изключено при нарастващи концентрации на някои вещества в атмосферата, това да действа вече и на кожата...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
feather
hidden
Приор

Неактивен
Орторексията - орторексична, дело на всеки! :)
|
 |
« Отговор #4 -: Март 11, 2009, 03:47:17 » |
|
И аз доколкото схванах предполагат впръскването на Chemtrail (пестициди??), макар че много не ми стана ясно какво точно представлява. Очевидно е някаква смес ли, съединение ли, съдържащо цинк, сяра, алуминй, мед (пишеше нещо за варов разтвор), в доста завишени количества. И доколкото разбирам, попаднал върху кожата, предизвиква ужасни промени в клетките и слоевете на кожата. Такива, че при изследвания на принципа на нано-технологиите не се открива нищо сходно с човешки метриал.. Звучи ужасно! ако някой впръсква, после самия той с противогаз ли ще ходи? Ами дали не е възможно това да става само на определени места. Май не е ясно на каво растояние може да се разсейва в атмосферата.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Deepinside
|
 |
« Отговор #5 -: Март 11, 2009, 04:58:15 » |
|
според мен немалка част от така наречената "антиконспирация" може да в просто друг вид манипулация с неясни цели - създаването на страх също е атака - психическа/вътрешна отрова. някои "антиконспиративни" сайтове имат явно неблагоприятно енергийно въздействие. на нашия форум нямам намерение да се тиражират непроверени неща и неясни слухове 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
feather
hidden
Приор

Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: Март 11, 2009, 05:50:56 » |
|
Съгласна съм, че и този момент го има, както при ваксните, да речем. Но там е достатъчно ясно с каква цел е манипулацията. Или поне една от основните - фармацевтичната индутрия да печели. :) А тук нещо не се сещам.. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Deepinside
|
 |
« Отговор #7 -: Март 11, 2009, 08:40:48 » |
|
Или поне една от основните - фармацевтичната индутрия да печели. :) А тук нещо не се сещам..  " ...вика, дръжте крадеца" "...от данайци, принасящи 'дарове' " "гарван гарвану..." 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
LOVE & JOY
Модератор
Приор

Неактивен
Публикации: 554
ще наредя пасианса
|
 |
« Отговор #8 -: Март 11, 2009, 09:06:21 » |
|
Съгласна съм, че и този момент го има, както при ваксните, да речем. Но там е достатъчно ясно с каква цел е манипулацията. Или поне една от основните - фармацевтичната индутрия да печели. :) А тук нещо не се сещам..  По-слаби, по-депресирани, по-болни хора..Кой печели от тях? Не е ли пак фармацевтичната индустрия в частност?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
feather
hidden
Приор

Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: Март 11, 2009, 09:18:48 » |
|
По-слаби, по-депресирани, по-болни хора..Кой печели от тях? Не е ли пак фармацевтичната индустрия в частност?
Ее, ама от поста на Deepinside разбирам, че е възможно да е само всяване на страх, без обективна заплаха в чисто материално изражение, или..? Какво се продава в тоя случай, нова фармация ли? Christian, дай един жокер. ;)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Deepinside
|
 |
« Отговор #10 -: Март 12, 2009, 12:44:51 » |
|
Ее, ама от поста на Deepinside разбирам, че е възможно да е само всяване на страх, без обективна заплаха в чисто материално изражение, или..? Какво се продава в тоя случай, нова фармация ли?
Christian, дай един жокер. ;)
манипулиране чрез страх -> власт -> "койт 'разбира', тук се спира" ->"елате ни на гости" 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Christian
|
 |
« Отговор #11 -: Март 12, 2009, 11:55:23 » |
|
Нямам жокер  Мисля,че може да е само конспирация,да всява страх или наистина да се пускат нанопартикели.А тези,които ги пускат може би знаят как да се пазят. Химичните пьтеки по небето са факт,не са конспирации. С тях променят и времето.Мога да направят седмици облаци,дьжд,сняг.Това отдавна е известно. А как е напреднала тази технология не знам,но заболяванията с тези изкуствени частици сьщо е факт.
|
|
|
|
|
Активен
|
ПравЙ непоискано добро.
|
|
|
Hadderahh
ECOcentric
hidden
Приор

Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: Март 29, 2009, 03:27:40 » |
|
И в България ли пускат таквизи работи? Тва за някои работи е хубаво да си бедна държава.. И от мен едно линкче >>>
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|