novosemeistvo.bg
Май 23, 2012, 10:04:30 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Храносмилателни проблеми  (Прочетена 455 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
AFRODITA
hidden
Бард
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 86

« -: Април 05, 2009, 07:02:03 »

Какво бихте препоръчали като хранене, хранителни добавки, билки като чай и подправки.
Става дума за жестоки болки в стомаха, за които причината е гадна храна. До сега процедираме 24 ч само чай и вода. Понататък?
Активен

Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й!
Ярка птица
...
Друид
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 159

« Отговор #1 -: Април 05, 2009, 07:27:30 »

Чайове: медицински копър, ким, анасон - чаят за бебешки колики и кърмачки е и идеален за всякакви проблеми в храносмилането; имам и една смес от мента, глухарче, куркума и бял равнец, която ми е помагала. А, иначе, ако е от лоша храна, май трябва да се чака да замине или предизвикайте повръщане. За 24 часа трябваше да е излязла wondering
Активен
AFRODITA
hidden
Бард
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: Април 05, 2009, 08:56:28 »

Аз препоръчах варени картофи, варен ориз, варени моркови, сухар пълнозърнест, препечен хляб (яденето, което сътворих е варен кафяв ориз басмати, настърган морков, джоджен, сол, кориандър, копър и по чаена лъжичка масло от тиква, зехтин и орехи)
Ще поръчвам пробиотици също, а утре ще купя и кориандър, че е свършил.
Трябва да направя едно месечно меню и да си взема храна от къщи. ЗА това приемам предложения за храната.
Нещо, което не съм се сетила?
Плодове, зеленчуци?
Активен

Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й!
AFRODITA
hidden
Бард
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: Април 05, 2009, 10:44:05 »

Забравих да кажа, че болките минаха, но трябва да се вземат мерки да не се получи.
Гадната храна е полусурова пилешка пържола с пържени картофи, дори да е излязла е оставила следи, които сега ще чистим! И за това ми трябва меню!
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: