novosemeistvo.bg
Май 23, 2012, 10:26:25 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: проблемно забременяване  (Прочетена 1427 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
idi
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« -: Юни 01, 2009, 09:37:51 »

Здравейте д-р Стойчев , въпросът ми е свързан с проблемите при забременяване , има ли хомеопатични средства и начини за преодоляване на стерилитета и заместването на хормонални харчета с хомеопатични. ....Поздрави
Активен
Румен
Moderator
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 195

Или си част от решението, или си част от проблема.

« Отговор #1 -: Юни 03, 2009, 06:13:54 »

Здравейте, Иди

В идеалния свят всяка двойка с подобен проблем ще се лекува хомеопатично. И мисля, че това би повишило успеваемостта им с поне 30-40% като цяло. А при двойките, където гинеколозите не откриват никакво морфологично препятствие пред зачеването, това би трябвало да бъде задължителна опция.

Колкото и млада да е българската хомеопатия, едва ли има практикуващ хомеопат, който да няма поне по няколко случая на зачеване от пациентки, лекувани хомеопатично. Това са може би едни от най-удовлетворяващите ни случаи.

thumbsup
Активен
idi
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: Юни 03, 2009, 11:26:27 »

Благодаря за отговора и съм щастлива от факта че наистина хомеопатията помага. Можете ли да ми кажете как да увелича шанса си да забремене по естествен начин чрез хомеопатични средства , много ще се радвам ако спра хормоналните таблетки /не са противозачатъчни/ за регулиране на цикъла и успея да забременея .Благодаря предварително
Активен
Румен
Moderator
Друид
Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: Юни 04, 2009, 09:02:50 »

Най-препоръчително е да започнете т.нар. конституционално хомеопатично лечение при квалифициран класически хомеопат.
Активен
idi
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: Юли 14, 2009, 08:29:21 »

Здравейте , бих те ли ми препоръчали добър хомеопат от Бургас , за да мога да се консултирам и да ми назначи необходимото лечение.Благодаря предварително
Активен
Румен
Moderator
Друид
Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: Юли 14, 2009, 08:37:32 »

Соня Ферфериева е добър хомеопат с опит. Координатите й са в Регистъра на Хомеохелп.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: