novosemeistvo.bg
Май 23, 2012, 10:53:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем с чести боледувания  (Прочетена 1587 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
Mina Teneva
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« -: Юли 18, 2009, 02:59:57 »

Здравейте доктор Стойчев,
Моят проблем е свързан с чести и доста тежко протичащи боледувания, на 28 години съм и в момента отново съм с хрема, кашлица,възпалено гърло. От октомври месец миналата година през месец съм на антибиотик и вече много сериозно се замислям. Традиционната медицина не само не помага, но и силните лекарства ме изтущават, в същото време ми се назначават антибиотици без микробиологична посявка имам чувството, че ме лекуват хаотично и вероятно имунната ми система е срината. В момента съм на Азакс, но моля Ви каже е ми към кого да се обарна, възможно ли е да ми препоръчате хомеопат от Казанлък или Ст. Загора и смятате ли, че нещата могат да се оправят, напълно съм се отчаяла ...Моля Ви за съвет към какъв специалист да се насоча, дали не са необходими някакви изследвания на самата имунна система....??? Благодаря Ви предварително!
Активен
Румен
Moderator
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 195

Или си част от решението, или си част от проблема.

« Отговор #1 -: Юли 24, 2009, 04:57:33 »

Здравейте, Мина,

Моля да ме извините, че забавих отговора си.
Вие вече знаете от собствения си опит, че антибиотиците не са решение на проблема с честите боледувания. Това, което може би още Ви е трудно да осъзнаете е, че антибиотиците обикновено са ЧАСТ от този проблем.
Но не се притеснявайте. Един добър КЛАСИЧЕСКИ хомеопат, с активна помощ от Ваша страна може да Ви измъкне от временната трудна ситуация, в която сте изпаднали.
Не ми е известно да има класически хомеопат в Казанлък. Бих Ви препоръчал да се свържете с Мария Стоянова, хомеопат от Стара Загора. Телефонните й номера са 042621715 и 0897882391. Мария не е лекар, което предполагам, че вече не Ви смущава като се има предвид какъв е бил "успехът" на лекарите досега. За сметка на това Мария е отличен хомеопат.

Желая Ви огромен успех!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: