OMega
Центрирана
hidden
Старши Друид

Неактивен
Публикации: 302
|
 |
« -: Август 23, 2009, 06:14:18 » |
|
НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР "ДЕЦА ИНДИГО"
29.08.2009 от 10 ч. – ВАРНА (дете с родител, за деца до 14 г.)
26.09.2009 от 10 ч. – СОФИЯ (дете с родител, за деца до 14 г.)
ЦЕЛИ НА СЕМИНАРА:
1. Максимално развиване на полезните и необичайни способности у децата-Индиго. Научаване на децата да контролират тези свои способности и свободно да боравят с тях.
2. Научаване на децата Индиго да живеят с обществото, успешно да комункират с обикновените хора.
3. Развиване у родителите качествата на Индиго, допринасящи за хармонични отношения с децата им. Само когато стане самият родител Индиго, може да има пълното доверие и разбиране от страна на детето си.
4. Обучение на родителите на нови успешни педагогически практики, разработени специално за обучението на децата Индиго.
Национален Координатор - Пенка Барозова: 0887088628, 0895140540, 0878571790, 056853850
Координатори в Варна - Д-р Мариян Господинов: 0887236973, Елена Евтимова: 0887374800, Кося Стойнова: 0888682406
Семинарите са 1-дневни за ДЕТЕ + РОДИТЕЛ (или с баба/дядо, някой от възрастните с които живее детето). Има пакетна цена за двамата на всеки от семинарите.
НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР "Тъмната стая: преодоляване на детските страхове"
30.08.2009 от 10 ч. – ВАРНА (дете с родител, за деца до 7 г.)
27.09.2009 от 10 ч. – СОФИЯ (дете с родител, за деца до 7 г.)
Революционен метод на психотерапията при работа с детският страх от тъмното. Доктор Шадрин - първият учен, започнал да работи не с "причините и последствията на детските фантазии", а с предотвратяването на реалните психически вреди, които се причиняват на децата от реални безтелесни същества, невидими за възрастните. Според много американски психотерапевти "Тъмната стая: преодоляване на детските страхове" е най-ефективният от всички известните световни терапевтични семинари.
ЦЕЛИ НА СЕМИНАРА:
1. Обучение на децата на техники за преодоляване на страха от безтелесни същества и как да ги прогонват от техните стаи.
2. В помощ на родителите: правилното поведение в такива ситуации, как да помогнат на детето си.
3. Как да вазстановите доверието на детето си, ако не сте му вярвали или сте го оставяли само със стаха от тъмната стая.
Национален Координатор - Пенка Барозова: 0887088628, 0895140540, 0878571790, 056853850
Координатори в Варна - Д-р Мариян Господинов: 0887236973, Елена Евтимова: 0887374800, Кося Стойнова: 0888682406
|
|
|
|
|
Активен
|
"Вземи най-хубавото от изтичащото време, живей в настоящия миг и най-ясно от всички ще прозреш мъдростта. Ако погледът ти е замъглен от света на миналото и от света на бъдещето, вече не живееш във вечността, а в ограничения свят. Затова бъди тук и сега."
|
|
|
|
Deepinside
|
 |
« Отговор #1 -: Август 25, 2009, 06:10:53 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sea_love
Бард

Неактивен
Любовта е ключът към всички загадки.
|
 |
« Отговор #2 -: Август 25, 2009, 06:43:45 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Deepinside
|
 |
« Отговор #3 -: Август 25, 2009, 09:41:46 » |
|
не на "вноса на 'езотерична' революция" от Русия. Дали да не се чуди човек вече за какво ни имат нас българите - Норбеков, Свияш, Шадрин...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
LOVE & JOY
Модератор
Приор

Неактивен
Публикации: 554
ще наредя пасианса
|
 |
« Отговор #4 -: Август 25, 2009, 10:05:59 » |
|
не на "вноса на 'езотерична' революция" от Русия. Дали да не се чуди човек вече за какво ни имат нас българите - Норбеков, Свияш, Шадрин...
Една позната ходи на едни семинари на Норбеков. Да не казвам за какви цени иде реч.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Deepinside
|
 |
« Отговор #5 -: Август 26, 2009, 06:51:37 » |
|
Нека бъда ясен: когато един свещеник или владика сложи одежди, патрахил и корона, венчае някого и каже: „Плати ми толкова”, аз го наричам черен маг. Белият маг работи, без да му се плаща. Ако мома се облече в хубави дрехи с намерение да оплете някой момък, тя също е черен маг. Ако момък се нагизди, за да омотае някоя мома, и той е черен маг. Ако правник или съдия си послужи със закона, за да обвини някого, той е също черен маг. Прочее, както окултистите, тъй и теософите, и мистиците, и християните трябва да се делят на бели и черни. Някой ще рече: „Аз съм теософ.” От кои – от белите или от черните? – „От белите.” Можем тогава да се разберем. – „От черните.” Ще остана на особено мнение. Какво от това, че сте спиритисти, теософи, мистици или християни – ако сте от черните, светът е пълен с такива. "ПОЯСНЕНИЯ ВЪРХУ ОКУЛТИЗМА, СПИРИТИЗМА, ТЕОСОФИЯТА, МИСТИЦИЗМА И ХРИСТИЯНСТВОТО " Учителя Беинса Дуно 12 февруари 1920 г., 19 ч., София
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
zdravka
|
 |
« Отговор #6 -: Август 27, 2009, 12:42:54 » |
|
И аз съм много скептична към тези руски "лечители", които вземат луди пари за курсове. Правиш ли нещо за пари (или пък за слава) - цялата работа вони.
|
|
|
|
|
Активен
|
per aspera ad astra
|
|
|
OMega
Центрирана
hidden
Старши Друид

Неактивен
Публикации: 302
|
 |
« Отговор #7 -: Септември 03, 2009, 12:22:50 » |
|
Според мен д-н Шадрин въобще не заслужава нашето внимание и не съветвам никой да ходи при него на която и да е от бизнес акциите му!
Ходил ли си на някой от семинарите му?Защо мислиш,4е не си заслужава?Според някои писания в нета бил последовател на Михаил Айвинхов и любимия ти Дънов. А някой посети ли семинара за индиговите деда?Интересно ми е да прочета отзиви.Разбрах само,че са били 4 двойки и децата са си били съвсем добре,но се е наложило да работят с родителите. Безкрайно ми е любопитно някой да сподели впечатления от самия Шадрин. П.П.Само да спомена,4е някои от "бизнес акциите" му са безплатни.
|
|
|
|
|
Активен
|
"Вземи най-хубавото от изтичащото време, живей в настоящия миг и най-ясно от всички ще прозреш мъдростта. Ако погледът ти е замъглен от света на миналото и от света на бъдещето, вече не живееш във вечността, а в ограничения свят. Затова бъди тук и сега."
|
|
|
|
Deepinside
|
 |
« Отговор #8 -: Септември 03, 2009, 12:28:28 » |
|
Ходил ли си на някой от семинарите му?Защо мислиш,4е не си заслужава?Според някои писания в нета бил последовател на Михаил Айвинхов и любимия ти Дънов.
Ако е последовател на Дънов, мога да споделя някои неща, които може да е хубаво да се коригират. На Михаил Иванов не съм фен и за това има причини - друг е въпроса, че в Русия специално е било финансирано издаването и тиражирането му с френски капитал! (и затова може да е по-известен на някои там) 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|