Author Topic: Кристалните и Индиговите деца-децата на Бъдещето!  (Read 34360 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline redstar

 • Наблюдател
 • *
 • Posts: 2
Те се открояват сред своите връстници с необичаен ум и мъдрост. С лекота майсторят сложни технически "играчки". Езиковите и възрастови бариери не са пречка за тях. Ненавиждат насилието и омразата, състрадателни са и привързани към семейството и приятелите. Наричат ги "индигови" и "кристални" деца.

Първите представители на генерация от изключително способни и надарени хора се появяват преди около сто години.Бум от раждания на "индигови" деца се наблюдава през 70-те години на ХХ век, а днес те вече са на възраст, която им позволява да поемат своята роля на наставници, лидери и реформатори на човечеството. "Кристалните" деца започват да се раждат около 2000 година. Призванието им е да ускорят човешката еволюция, като разкрият на хората техните духовни сили и божествен произход, ръководени от "Закона на единството".

Изследователката Дорийн Вирту първа проучва същността на феномена и разкрива удивителните послания на индиговите и кристални деца. Названията им произтичат от цветовете на аурата и енергията, която излъчват. Аурата (астралното тяло) на индиговите деца е с мастиленосин (индигов) цвят. Това е цветът на чакрата, която екстрасенсите наричат "трето око" и представлява енергиен център в средата на челото. Тази чакра регулира ясновидските дарби за проникване в незримото и контакти с форми на материя и енергия отвъд познатите ни измерения. Кристалните деца имат прекрасна многоцветна аура в пастелни тонове, напомняща на огрян от слънчевите лъчи кристал. И двете генерации се отличават с висока чувствителност и свръхестествени дарби.

Индиговите деца са по-стара генерация и сега се проявяват най-вече във възрастовия диапазон от 7 до 25 години. Със своя астрален "детектор на лъжата" те безпогрешно усещат лъжата, безчестието и авторитарността. Индиговите деца са неспособни да бъдат лицемерни или да симулират толерантност към злобата и нетърпимостта в средата, която ги заобикаля. Тъй като тяхната колективна цел е да съборят стария световен ред, те са по-войнствени и енергични от по-късната генерация на кристалните деца. Те са тук, за да разрушат или реформират правителствените, образователни и законодателни системи, които възпрепятстват обединението на човечеството. За да осъществят своите намерения, те се нуждаят от изключителна непоколебимост и завладяваща решителност.

Необичайното поведение и мотиви на индиговите деца често се тълкуват превратно и психиатрите им поставят погрешни диагнози за умствени разстройства като например "Хиперактивност с дефицит на концентрация" - Attention Deficit with Hyperactivity Disorder (ADHD). Вирту е убедена, че правилната "диагноза" всъщност е "Концентрация, ориентирана към по-висши измерения" - Attention Dialed into a Higher Dimension. За съжаление, когато неправилно бъдат подложени на лечение, индиговите деца губят своята енергичност и паранормални способности. Според Вирту първото смущаващо впечатление при контакт с кристалните деца са техните излъчващи неземна мъдрост големи пронизващи очи, които сякаш ни хипнотизират и "разголват" душата ни. Най-големите от тях в момента са на не повече от 7-8 години. Кристалните деца са по-вглъбени, търпеливи и опрощаващи. Техните предшественици са духовни водачи, които драстично реформират съзнанието и управлението на обществото, докато кристалните деца са "верни на сърцето", които проповядват христовите ценности и следват вече проправения път към един по-сигурен и хармоничен свят. Кристалните деца са прелюдия към реалност на директно безсловесно общуване. Вместо с писмени символи и устна реч хората ще обменят мисли и знания посредством телепатия. Користта, лъжата и омразата вече няма да могат да бъдат скривани и ще бъдат изкоренени. Нарастващия брой индивиди с екстрасензорни способности в нашето съвремие свидетелства, че процесът на духовна трансформация и обръщане на човечеството към силите на незримото вече набира скорост.

Телепатичните дарби на кристалните деца се отразяват на вербалното им общуване с другите хора. При много от тях има изоставане в развитието на речта и те проговарят едва на 3-4 години. Въпреки това родителите им споделят пред Вирту, че по неведоми причини никога не са имали усещането, че не могат да общуват с тях. Кристалните деца употребяват комбинация от телепатия, своеобразен език на символите и звуци (включително песни). Едва ли е странно, че тези форми на контакт се определят като "аномалия" от медици и педагози. От появата на кристалните деца броят на диагнозите "аутизъм" е рекордно висок. Според дефиницията засегнатият от аутизъм индивид се изолира в свой собствен свят и поради индиферентността си към случващото се в живота е неспособен да общува с околните.

Дорийн Вирту обаче е убедена, че кристалните деца не само не са аутисти, но всъщност са най-общителните, съпричастни и духовно просветени участници в човешката еволюция. Посегателството върху техните дарби според нея е престъпление, което заплашва да "прекърши цивилизацията още преди да покълнат семената на промяната".

Кандидатът на техническите науки и автор на книгата "Перспективи на човешката еволюция" Юрий Фомин прогнозира, че вследствие на мутации, породени от техногенната активност на човека, в близко бъдеще ще се появи универсално същество, надарено с телепатични, ясновидски и други екстрасензорни способности. Парапсихоложката Селия Фен обаче е уверена, че причината за тези промени ще е не техническия прогрес, а осъществяван понастоящем "групов проект" на Вселенския разум. Следвайки неговите повели, хиляди просветени души слизат от по-високи нива на духовни вибрации в нашия материален свят и се въплътяват във физически тела като "индигови" и "кристални" деца, за да станат "учители" и "лечители" на човечеството. Целта на тази спиритуалистична интервенция е създаването на свят на единство, наричан "Нова Земя". В него хората ще преоткрият своите добродетели и уникалността си като разумен вид. Освободени от оковите на материалното, те ще се устремят към безбройните светове във Всемира, за да намерят отговорите на своите вечни въпроси и разкрият великото тайнство на Живота.

Offline Passiflora

 • Друид
 • ***
 • Posts: 117
 • Gender: Female
 • Усмивка!
Понякога когато наблюдавам някои деца и имам чувството, че родителите са тези, които трябва да се учат от децата си.

Offline Dream

 • Stars
 • Старши Друид
 • *
 • Posts: 260
 • Gender: Female
 • Fairy - Cherry Iceglow :)
Понякога когато наблюдавам някои деца и имам чувството, че родителите са тези, които трябва да се учат от децата си.
определено! децата са много по-чисти от нас, знаят какво е безусловната любов, а понякога ако се загледаш в очите им можеш да откриеш мъдрост, която нито един човек не познава

Offline Алиса в огледалния свят

 • Модератор-ученик
 • Друид
 • *****
 • Posts: 130
 • Gender: Female
~ интервю с  индигово дете

http://www.vbox7.com/play:afc4d8f3
Добротворене.

Offline Passiflora

 • Друид
 • ***
 • Posts: 117
 • Gender: Female
 • Усмивка!
Това е откъс от филма   "The Indigo Evolution" - "ИНДИГОВАТА РЕВОЛЮЦИЯ".

Offline Eowyn

 • Наблюдател
 • *
 • Posts: 30
 • Gender: Female
 • спасител на снежни човеци
Някои неща отговарят за мен  :JNoeps: Пък и влезам в поколението 7-25.
Не съм, разбира се, но ми стана странно, бях чувала за тях, но не и чела с подробности.
Интересно.
Благодаря :)

Offline sea_love

 • Бард
 • **
 • Posts: 58
 • Gender: Female
 • Любовта е ключът към всички загадки.
Темата е доста интересна, който се интересува може да намери и прочете книгата на Каролина Хеенкман "Децата на Новото Хилядолетие" има я на този адрес http://www.yosif.net/bg/s4etinin/index23.htm И друга авторка е писала за тези различни, но специални деца, деца с миротворска мисия -  Ли Карол „Децата Индиго”.
Индиго „не се вместват” в рамките на методите и ученията за възпитанието на деца, съществували преди тяхното раждане. На тях не са им необходими никакви рамки. Те не понасят, не могат да разберат измислени, „изсмукани от пръстите” ограничения.
Индиговият цвят на живота е само един от отличителните белези на най-младите жители на нашата планета, но е толкова показателен, че повечето американски психолози междувременно превърнаха названието "индиго" в термин.

Offline sea_love

 • Бард
 • **
 • Posts: 58
 • Gender: Female
 • Любовта е ключът към всички загадки.
Астрологията разделя ДЕЦАТА ИНДИГО на три големи групи: екстремисти, учители и посветени. Всяко дете, независимо от коя група е се намира под индивидуалното или групово влияние на една от трансатурновите планети, а именно Уран, Нептун и Плутон. Трансатурновите планети оказват своето тънко и дълбоко влияние на съзнанието, психиката и волята на човека. Освен това те въвличат хората в масови, колективни процеси, глобализират проблема и въвличат в него огромни маси от хора.Какви са отличителните признаци на тези хора:
ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ се намират под управлението на планетата ПЛУТОН.
ИНДИГО - УЧИТЕЛИТЕ се намират под управлението на планетата НЕПТУН.
ИНДИГО - ПОСВЕТЕНИТЕ се намират под упралението на планетата УРАН.
Помощниците на Плутон са Марс и Сатурн, на Нептун са Юпитер и Венера, на Уран са Меркурий и Сатурн. Знаейки тези Космически закони, ние можем да съпоставим реалните събития на планетата с образ и знак чрез езика на астрологията. Този език ще ни покаже същноста на проблемите и задачите, които ние сме длъжни да решаваме във всекидневието си.
ДЕЦАТА ИНДИГО идват при нас на вълни според движението на планетите и всяка вълна има своите задачи.
ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ
Първата вълна от групата на ДЕЦАТА ИНДИГО – ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ започнаха да се раждат, когато планетата Плутон влезе в своя знак – в знака на Скорпион. Това стана на 6 ноември 1983 година и продължи до 10 ноември 1995 г.. Плутон се намира в своя знак, а това означава, че при всички деца родени в този период Плутон се намира в центъра на Звездната Формула на Душата. Не всички от тези деца са индиго. Такива са по-скоро есенно -–зимните деца, в хороскопите на които се наблюдава парад на планетите. Малко ДЕЦА ИНДИГО се появяват в края на седемдесете и началото на осемдесете години на миналия век.12 години се раждат деца под символа на Плутон, нови деца, цяло едно поколениеНе е трудно да си представим, че когато това първо поколение на ДЕЦАТА - ИНДИГО влезе във власта, какви промени ще настанат по цялата планета и че във всички страни ще станат много тежки разрушителни процеси, които със сила ще съборят всичко старо. По своята същност Плутон е военен, технократ, законодател, властник. Не е чудно, че в армията и полицията влизат тълпи от девойки.
ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ са надарени с безстрашие. Затова те без всякакъв страх изпитват търпението на възрастните – родители, учители и възпитатели. За тях няма авторитети от този тип с който бяха свикнали предишните поколения. Няма да има авторитети и когато влязат във власта, бизнеса. Под влиянието на трансурановите планети и Зодиака се намират всички съвременни течения в човешката мисъл, действие и желание. Първи под това влияние попадат децата, защото те са децата на своето време и те трябва да живеят и да се утвърждават в новия начин на живот. Всяка мисъл и желание трансурановите планети превръщат в масово действие със силни обновяващи ефекти. Така се появяват масовите младежки обединения – антиглобалисти, грийнписовци и т.н. Те проявяват социална активност, а част от тях проявяват интерес и към изучаването на своята същност
ИНДИГО УЧИТЕЛИТЕ. За да се появят този тип ДЕЦА ИНДИГО е необходимо в обществото да се зародят съответните духовно-философски течения и интереси. Необходимо е да се родят хора, които да започнат активно да откриват и развиват това направление. От януари 1970 година този тип хора започват да населяват Земята и тяхното заселване е продължило до ноември 1984 година. Началото на 80 – те години се характеризира с бурно развитие на окултната и философско – духовна информация. Духовно-философското развитие е много тънко и дълбоко и затова му е необходимо много време. В края на януари 1998 г. започват да се раждат ИНДИГО - УЧИТЕЛИТЕ, посланици на първата вълна духовно прераждане на цялото общество. В това време планетата Нептун влиза в знака на Водолей., където тя е в екзалтация, което на езика на астрологията означава ярко духовно озарение чрез осъзнаване на прости истини. Водолей и Уран това са знания, лежащи в основата на различни учения, а и в други плоскости като езотериката. Нептун ги привежда и свързва с духовния живот на хората. Нептун ще бъде във Водолей до 2012 г. В това време ще се роди цяло едно поколение от ИНДИГО - УЧИТЕЛИ, за които авторитета на свещениците и досегашните религиозни институции няма да имат никакво значение. ИНДИГО – УЧИТЕЛИТЕ няма да воюват с тях, защото те са идеалистите между ДЕЦАТА - ИНДИГО. Това ще направят ИНДИГО – ЕКСТРЕМИСТИТЕ.
От 1996 г. до 2008 г. Плутон ще бъде в зодиакалния знак на Стрелец. Стрелецът отговаря за духовния свят и ценностна система на хората. В този знак са религията и философията, духовните учители и всички учения с които живее и ползва човечеството. В този период на Земята ще дойдат много духовни същности в образа на деца ИНДИГО - УЧИТЕЛИ.
Под знака на Стрелеца се формира разбирането за единство с Бога. За това, когато ИНДИГО – УЧИТЕЛИТЕ порастнат, патриархалните сили, които ръководят религиите няма да намерят в тях опора и тези религии ще рухнат или ще се трансформират, приемайки нови доктрини, например за тайната на прераждането на душите, за единството с Бога и т.н.
ИНДИГО – ПОСВЕТЕНИТЕ. Първата вълна на ИНДИГО – ПОСВЕТЕНИТЕ започва да се ражда след декември 1988 година и те са длъжни да подготвят интелектуалната почва за качествено различна вълна посветени, които се раждат след април 1995 г. до април 2003 г. В този период Уран отначало е в Козирог, а от април 1995 г. той особено силно влияе върху родените деца, защото се намира в собствения си знак – Водолей.
ПОСВЕТЕНИТЕ, това са хора, които откриват всякакви тайни и получават озарение,
                                                           -4-
когато се задълбочат в някаква тема На тях им е достатъчно да видят или чуят нещо и мисълта им ги води до просветление на съзнанието. ПОСВЕТЕНИТЕ, това са тези хора, които могат да съединят различни по качество и значение знания в едно цяло – Кристален Разум.
Благодарение на ИНДИГО – ПОСВЕТЕНИТЕ всички компютърни, авиационни, космически, робото-технически, телевизионни, радиомобилни системи ще постигнат най-висше съвършенство. Не само научно-техническо преобразяване ще настъпи на Земята, но и духовно-интелектуална революция, която ще промени живота на обществото.
 Първата вълна на ИНДИГО - ПОСВЕТЕНИТЕ – децата на Уран – това са компютърните гении. Те преобразяват интелектуалния свят на хората, но може и да не се замислят за духовната страна на своята дейност. Това право ще прехвърлят на втората вълна, а ще достигне до съвършенство при третата вълна родени между 30 декември 2003 г. до 11 март 2011 г.
През април 2003 г. Уран влезе в зодиакалния знак на Риби и на планетата започнаха да се раждат уникални деца.

По материали от чуждия печат
Астролог Александър Александрович
Ръководител на Руска астрологическа школа "Волхвы"


Offline Serenity

 • Бард
 • **
 • Posts: 54
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature[/youtube]

Offline Mravkata

 • Наблюдател
 • *
 • Posts: 3
Re: Кристалните и Индиговите деца-децата на Б
« Reply #9 on: Ноември 09, 2008, 09:47:08 pm »
Убедена съм, че вкъщи си имам индиго-екстремист :mdrbig:. Много е изтощаващо, особено да се боря с ината му. Дори сега, когато ходи на детска ясла, пак успява да източи цялата ми енергия, всичко отива там. Все се питам всички майки ли са така или на мен просто ми е по-трудно да се справям. Такива деца се нуждаят от много специялно внимание и търпение, сега е по4ти на 2 г. и нататък ще става все по-трудно. Още на 3 месеца му дадоха диагноза хипертонус. Но лекарите с техните диагнози...Възпитавам го изцяло въз основа на интуицията си, той е прекрасно дете, само дето не ми остава време и аз да се почувствам личност. :stars:
« Last Edit: Ноември 09, 2008, 09:50:41 pm by Mravkata »

Offline Deepinside

 • Administrator
 • Приор
 • *******
 • Posts: 1193
 • Алхимик
  • http://www.novosemeistvo.bg - Сайт за семейството в епохата на Водолея
Възпитавам го изцяло въз основа на интуицията си, той е прекрасно дете, само дето не ми остава време и аз да се почувствам личност. :stars:

работата в положителни утвърждения и аромотерапия, плюс подходящо избран цвят на дрехите според мен може да даде положителен резултат в случая, също така анализ на рожденния хороскоп, за изследване на планетните влияния в момента на раждането.
Еarth turns to gold in the hands of the wise
- Rumi

_________________________________________
Истинската Алхимия

Offline Nifada

 • Наблюдател
 • *
 • Posts: 8
Здравейте! Нова съм тук и това е първата тема, която отворих. За пръв път чух за индиговите деца от лекарката ни хомеопат когато дъщеря ми Гергана беше на около 10 месеца. Потърсих информация и попаднах на книгата за децата на новото хилядолетие. Докато четях намирах толкова общи неща с детето си, че на моменти дори се плашех. До ден днешен, сега тя е на 2год. и 8 месеца има моменти, в които не зная как да говоря с нея и изпадам в някаква безизходица. Със сигурност научих едно - насилието е най-сигурният начин да не постигна нищо. Забраня ли нещо, скарам ли се, прави точно това, което не трябва да направи. От една страна е гальовна и чувствителна, от друга на моменти направо озверява и от очите и струи толкова агресия и гняв, колкото не е нормално за едно момиченце на 2 години.
Септември тръгна на ясла. И до сега - вече два месеца продължавам да я взимам на обяд, защото няма нищо, което да я накара да седне да се храни с другите деца. За спане и дума не може да става. Адаптацията и е кошмарно трудна - около месец стоя сама в една стая, на земята, без да допуска никой да я пипне, освен педагожката, която имаше право да я изпишква. Ако някоя сестра я гушнеше, се захласваше от рев и спираше да диша. за два месеца постигнахме да ходи сутрин без рев и да играе с някои деца. Мисля че това ще е всичко. Педагожката на групата ми каза, че такова дете в яслата не са имали, че е толкова интелигетна, че говори с нея като с голям човек и не може да я прилъже с нищо. Аз това го знам. Както знам, че ще имаме този проблем навсякъде, където не и е интересно и не счита, че някой е на нивото и. Може да звучи смешно, но виждам погледът и пълен с насмешка когато някое дете се опита да я закачи или лелките от яслата се опитват да говорят с нея. Очите и говорят без да е казала нищо.   И изтръпвам като си помисля за моментите, които предстоят в детска градина и училище. Различните деца не са обичани, тях ги тормозят, набеждават ги за странни и никой не иска да ги разбере. Имам чувството, че детето ми е надарено с нещо, но това нещо колкото ще му даде толкова и ще му вземе.
Зная, че трябва да я приема такава каквато е, и да и дам всичката си обич и търпение. Понякога това безумно изтощава, защото в повечето случаи само аз я разбирам и непрекъснато трябва да обяснявам на мъжа ми и на родителите ми, че тя не е лигава или невъзпитана, а просто това е индигово дете. Мъжът ми не вярва на тези неща и понякога решава да и се кара, да се налага като по-силен и тогава се стига до най-големите ревове и истерии. Тя се заинатява, реве, повръща от рев, напикава се в дрехите и пак си държи на нейното.
Много дълът ми стана поста, извинете ме. Моля ви, изкажете се, кой каквото си мисли. опитвам се да видя ситуацията отстрани, но почти винаги не успявам. Твърде много съм замесена:)

Offline Deepinside

 • Administrator
 • Приор
 • *******
 • Posts: 1193
 • Алхимик
  • http://www.novosemeistvo.bg - Сайт за семейството в епохата на Водолея
мисля, че астрологическо изследване би дало някои насоки :shakehands:
Еarth turns to gold in the hands of the wise
- Rumi

_________________________________________
Истинската Алхимия

Offline Nifada

 • Наблюдател
 • *
 • Posts: 8
Как се прави то? Или ако някъде из форума има тема, дайте линк, за да не обяснявате наново.

Offline Deepinside

 • Administrator
 • Приор
 • *******
 • Posts: 1193
 • Алхимик
  • http://www.novosemeistvo.bg - Сайт за семейството в епохата на Водолея
Как се прави то? Или ако някъде из форума има тема, дайте линк, за да не обяснявате наново.
нужно е дата, час и място на раждане. (за предпочитане на бележка)
Еarth turns to gold in the hands of the wise
- Rumi

_________________________________________
Истинската Алхимия