|
|
Рени
Наблюдател
Неактивен
Публикации: 28
|
 |
« Отговор #16 -: Септември 18, 2008, 11:54:18 » |
|
Christian  За ваксините ме убеди, но относно тази тема още имам резерви.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Christian
|
 |
« Отговор #17 -: Септември 18, 2008, 01:16:33 » |
|
I kirilicata ne vurvi v momenta.Izvinete me. Blagodarja za tozi WELCOME  Vie ste tezi,koito realno pomagate da stane promjanata.Otdelno kolko trud polojihte za prevodite i se pogrijihte da razprostranite GNM i na drugi mesta.Blagodarja vi za vsi4ko. Imam novinaNa 29.10.2008 v Norway shte ima opit za dokazvane na GNM i vrushtane na Approbation na dr.Hamer.Shte ima svideteli,lekari,pacienti i vsi4ko shte se snima na video.Otnosno knigite i kude se kupuvat.Na www.pilhar.com moje da se kupjat vsi4ki na nemski i njakoi tabeli na english.Ima i knigi na italianski.Zaveshtanieto go prodavat vuv vsjaka knijarnica v Italia na italianski.V Germania i Austria gi ima samo v Nationalnata biblioteka ili na amazon.de ili v ebay.Cenite varirat do kum 500euro.
|
|
|
|
« Последна редакция: Септември 18, 2008, 01:19:50 от Christian »
|
Активен
|
ПравЙ непоискано добро.
|
|
|
|
Алиса в огледалния свят
|
 |
« Отговор #18 -: Септември 18, 2008, 01:33:15 » |
|
Добре дошъл и от мен!
И ползотворност на под~форума за ГНМ.
|
|
|
|
|
Активен
|
Добротворене.
|
|
|
Amitola
Наблюдател
Неактивен
|
 |
« Отговор #19 -: Септември 18, 2008, 03:56:20 » |
|
Pozdravlenia za foruma i temata  Ima li kredor? Christian, за кирилизация ползвай ТУК Радвам се за присъствието ти тук.  При мамите беше споменал за среща на родна земя ... ? Има ли изгледи да се проведе?
|
|
|
|
« Последна редакция: Септември 18, 2008, 06:21:22 от Amitola »
|
Активен
|
|
|
|
|
Christian
|
 |
« Отговор #20 -: Септември 18, 2008, 08:03:54 » |
|
Амитола, Благодаря за линка за кирилица.Ето,опитвам го... Това лято не успях да се организирам да направя семинар,но се надявам да е скоро.Всичко зависи от свободното ми време и от една жена,която трябва да ми съдейства.
|
|
|
|
|
Активен
|
ПравЙ непоискано добро.
|
|
|
Amitola
Наблюдател
Неактивен
|
 |
« Отговор #21 -: Септември 18, 2008, 08:13:55 » |
|
Имам желание да помогна с каквото мога, време бол имам, ако не друго. :)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AFRODITA
hidden
Бард

Неактивен
Публикации: 84
|
 |
« Отговор #22 -: Септември 18, 2008, 08:34:53 » |
|
Какво трябва да се направи за семинара? С какво можем да помогнем ние?
|
|
|
|
|
Активен
|
Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й!
|
|
|
|
Christian
|
 |
« Отговор #23 -: Септември 18, 2008, 09:00:16 » |
|
Може би само зала ще трябва,която да се резервира за около 3 часа.Но трябва да намерим такава в поне 3 града в БГ.
|
|
|
|
|
Активен
|
ПравЙ непоискано добро.
|
|
|
|
Алиса в огледалния свят
|
 |
« Отговор #24 -: Септември 18, 2008, 09:33:52 » |
|
Може би само зала ще трябва,която да се резервира за около 3 часа.Но трябва да намерим такава в поне 3 града в БГ.
~ по принцип могат да се ползват зали/те за презентации и конференции в хотелите; има различни зали в зависимост от очакваната посещаемост; и са с всички необходими удобства, в смисъл места за участниците, отопление и т.н. ~ предлагам единият от градовете да е Велико Търново - старата столица; * организирали сме лекции на друга тема и мисля, че тогава се справихме много добре.
|
|
|
|
|
Активен
|
Добротворене.
|
|
|
|
Christian
|
 |
« Отговор #25 -: Септември 18, 2008, 10:13:11 » |
|
Да,мисля да са София,Варна,Стара Загора,Велико Търново,Бургас.Има време.
|
|
|
|
|
Активен
|
ПравЙ непоискано добро.
|
|
|
|
nenaatoa
|
 |
« Отговор #26 -: Септември 19, 2008, 06:44:28 » |
|
Ако има нужда от помощ и аз съм насреща!  А защо не включите и Пловдив? За София мога да съдействам да се наеме зала в Принцес, срещу Централна гара.
|
|
|
|
« Последна редакция: Септември 20, 2008, 05:52:05 от nenaatoa »
|
Активен
|
Променяй се непрекъснато и си оставяй винаги същият!
|
|
|
Hadderahh
ECOcentric
hidden
Приор

Неактивен
|
 |
« Отговор #27 -: Септември 19, 2008, 11:04:09 » |
|
Здравейте всички. Крис, 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HardRockMum
hidden
Друид

Неактивен
|
 |
« Отговор #28 -: Септември 20, 2008, 01:18:12 » |
|
Здравейте и от мен!  Това ми е първия пост тук и искам да поздравя всички, участвали в изграждането на новото местенце  , да пожелая ползотворна работа, успех на всички ни с алтернативните "революционни" неща и много оптимизъм!  Зала във Варна имате от мен. Принципно залата сама по себе си не е проблем, заеиси колко хора ще се съберат. Това лято не успях да се организирам да направя семинар,но се надявам да е скоро.Всичко зависи от свободното ми време и от една жена,която трябва да ми съдейства.
Само от една жена ли зависи? Тук сме толкова много, имащи желание да помагат....
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AFRODITA
hidden
Бард

Неактивен
Публикации: 84
|
 |
« Отговор #29 -: Септември 21, 2008, 01:01:20 » |
|
Хехехе, само зала ли искаш от нас ?
|
|
|
|
|
Активен
|
Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й!
|
|
|
|