Септември 10, 2010, 10:54:08 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Заглавна Страница   Помощ Търси Chat Вход Регистрирай НОВО СЕМЕЙСТВО  
Страници: Prev 1 ... 33 34 [35]   Надолу
  Изпечатай  
Тема: Малко информация  (Прочетена 15886 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Hadderahh
ECOcentric
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 820

« Отговор #510 -: Януари 05, 2010, 11:34:46 »

http://www.youtube.com/watch?v=WQoNW7lOnT4

Вижте признанието на Монтание.Намерете време да гледате това видео.
След като Хамер разпространи книгата си и направи няколко експеримента,че теорията му е вярна,изведньж започва отстьпването...

Мойте също станаха на палачинки! Тоз приятел каза, че ако имаш силна "имунна система" можеш sam да се справиш с HIV?!?!
Активен
multicoloured
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 967

Орторексията - орторексична, дело на всеки! :)

« Отговор #511 -: Януари 06, 2010, 08:57:03 »

Това съм го пропуснала. Имаш ли наистина опит с цитросепт и имало ли е ефект? Гъбичките особено ме вълнуват, защото от не знам вече колко години влача такива по краката и ноктите им. С хомеопатията имам напредък, но не са изчистени напълно.

Да, на мен така ми се оправи нокътя на палеца на крака. Влачих тази гъбичка с години, какво ли не бях пробвала, вкл. няколко шишенца от прехваления скъп батрафен лак.

Първо с пила за нокти обработваш повърхността на нокътя за да бъде по-грапава и да попива. Една капка концентрат (направо от шишенцето) се втрива. В началото всяка вечер, докато видиш че има резултат. След това може през няколко дни и към края по веднъж седмично. Буквално се вижда как отдолу израства здрав нокът.

За другите гъбички предполагам трябва да се прави разтвор и да се киснат краката, защото концентрата е много силен. Виж в листовката какво пише за промивки. Между другото този цитросепт ми е полезен и за други неща - често го ползвам за детето като антисептик, защото не щипе както спирта на ожулено коляно. :)
Активен

"Great ideas often receive violent opposition from mediocre minds" Einstein

ВАКСИНИТЕ - ИНФОРМИРАН ИЗБОР! 
HardRockMum
hidden
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 172

« Отговор #512 -: Януари 06, 2010, 10:08:41 »

Благодаря Мулти! hb Бях много скептично настроена към Цитросепта, защото го бях ползвала за децата по едно време и не бях видяла някакъв особен ефект.... Но ще му дам сега още един шанс.
Активен
nenaatoa
1
Старши Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 348

« Отговор #513 -: Януари 10, 2010, 01:44:57 »

Крис, има някаква друга причина за дисковата херния, освен описаните в учебниците?
Или ако има връзка с някакъв конфликт, то той би ли могъл да е свързан с някакво самообезценяване в съответната област на гръбначния стълб, в резултат на което прешлените да са станали по-слаби?
Активен

Променяй се непрекъснато и си оставяй винаги същият!
Christian
Moderator
Старши Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

« Отговор #514 -: Януари 11, 2010, 02:58:42 »

Дискова херния е много общо понятие.Трябва да знам точно какьв е проблема.Какво казват рентгеновите снимки,ако има и резонанс и тн.
Костите са самочувствие,НО в тази област може да е и сексуална фрустрация.
След прекарана левкемия костите стават още по дебели и това се вижда дори  на рентген.Щом са слаби в случая,конфликта може би е активен още.

За гьбичките да ви кажа едни истории.
Мои колеги след дьлгогодишно мьчение с това чудо се напрьскаха сьс САГРОТАН и после с очите си видях,че гьби няма.
Това е препарат за баня и мухьл с много отровни сьставки и аз лично НИКОГА не бих пробвал.
После чух,че на едно дете са му прьскали и му минало.Дали е вярно,не знам.Докато не видя,не вярвам,но това говорихме на срещата с родители.Значи идеята е пусната някьде да се чете щом хората пробват такива безумия,дори и да имат ефект...
« Последна редакция: Януари 11, 2010, 03:04:30 от Christian » Активен

ПравЙ непоискано добро.
nenaatoa
1
Старши Друид
Неактивен Неактивен

« Отговор #515 -: Януари 11, 2010, 11:40:32 »

Дискова херния е много общо понятие.Трябва да знам точно какьв е проблема.Какво казват рентгеновите снимки,ако има и резонанс и тн.
Костите са самочувствие,НО в тази област може да е и сексуална фрустрация.
След прекарана левкемия костите стават още по дебели и това се вижда дори  на рентген.Щом са слаби в случая,конфликта може би е активен още.

Не знам какъв е проблема, зададоха ми въпрос и аз се замислих...
Благодаря!
Активен

nenaatoa
1
Старши Друид
Неактивен Неактивен

« Отговор #516 -: Януари 14, 2010, 01:44:44 »

Като чета темата за Левкемия, оставам с впечатлението, че човек, изложен на радиация може без проблеми да се възстанови.
Има ли значение количеството радиация, времето на излагане, дали след това ще се "лекува" с нещо, което би могло да не му помогне???
Аз поне не съм чувала за оцелели хора след радиоактивно облъчване... Хамер има ли опит с такива?
Веднага се сещам за Мария Кюри и нейното облъчване, но не знам дали е лекувана...
Активен

valko
1
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 172

« Отговор #517 -: Януари 28, 2010, 07:43:19 »

Прочетох нещо интересно, което бих искала да споделя:
Драматичен пример за болестта като проявление на енергията на племенната общност представлява епидемията от полиомелит през 30-те и 40-те години на 20 век. През октомври 1929 година, икономиката на САЩ изпада в криза и започва Голямата депресия, която засяга цялата нация. Описвайки как се чувстват, всички американци - журналисти, политици, директори и работници - мъже и жени - твърдели, че икономическото бедствие ги е парализирало.
В началото на 30-те години, полиомиелитната епидемия се проявява като олицетворение на парализирания дух на нацията. Онези, които най-силно чувствали икономическата парализа, или от опит, или чрез страха от нея, енергетично били най-податливи към вируса. Тъй като децата в най-голяма степен попиват_енергията на племето, американските деца били така уязвими  за инфекциозната  болест, както възрастните за икономическата. Всичко  е единно цяло: когато племето се зарази със страх, тази енергия се предава на неговите деца.
Усещането за парализа така бързо се вплело в племенната психика, че американските гласоподаватели дори избрали президент, парализиран от полио вируса - Франклин А. Рузвелт - жив символ на физическата немощ,  но и на несломимия дух. Необходимо било едно физическо племенно събитие и изпитание на физическата сила - Втората световна война - което да излекува  американския племенен дух. Чувството за героизъм и племенно единство, подкрепено от внезапното увеличение на броя на работните места, върнало гордостта, силата и честта на всеки член на племето.

Анатомия на духа от Каролайн Мис

И после Солк отрива ваксината и спасява Америка и света от страшната болест laugh
« Последна редакция: Януари 28, 2010, 07:46:41 от valko » Активен
nenaatoa
1
Старши Друид
Неактивен Неактивен

« Отговор #518 -: Януари 29, 2010, 11:25:53 »

......Анатомия на духа от Каролайн Мис

И после Солк отрива ваксината и спасява Америка и света от страшната болест laugh

g025
Активен

Страници: Prev 1 ... 33 34 [35]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: