novosemeistvo.bg
Май 23, 2012, 11:39:39 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дебати "Трябва ли ваксинирането да бъде право на личен избор?"  (Прочетена 419 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Румен
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 195

Или си част от решението, или си част от проблема.

« -: Юли 01, 2011, 12:09:23 »

Приятели,

В уебсайта на "Капитал" се провеждат дебати "Трябва ли ваксинирането да бъде право на личен избор?"
Призовавам всички, които ценят правото си на избор какво да става с духа и с телата ни и с духа и телата на нашите деца - включете се в дебатите.

Линк към дебатите:
http://www.capital.bg/interaktiv/debati/21_triabva_li_vaksiniraneto_da_bude_pravo_na_lichen_izbor/1115614_triabva_li_vaksiniraneto_da_bude_pravo_na_lichen_izbor/
Активен
LOVE & JOY
Модератор
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 554

ще наредя пасианса

« Отговор #1 -: Юли 01, 2011, 02:47:34 »

За пореден път се изумявам колко слепци щъкат из улиците!
Румен, поздравления за позицията, изразена достойно, ясно и изчерпателно. hb
Активен

Christian
1
Старши Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 473

« Отговор #2 -: Юли 01, 2011, 05:12:18 »

И от мен пьлна подкрепа!
И както винаги се захващат за образованието на човек,който дрьзва да се противопостави на традициите(догмите) в медицината.
Как ми се иска да стане бьрзо промяната и всички тези грозни,иронични мнения да им бьдат поднесени отново в лицето.
Активен

ПравЙ непоискано добро.
LOVE & JOY
Модератор
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 554

ще наредя пасианса

« Отговор #3 -: Юли 01, 2011, 07:46:30 »

И от мен пьлна подкрепа!
И както винаги се захващат за образованието на човек,който дрьзва да се противопостави на традициите(догмите) в медицината.
Как ми се иска да стане бьрзо промяната и всички тези грозни,иронични мнения да им бьдат поднесени отново в лицето.

Че то образованието си е внушително, опитът - също. Но за мнозинството холистичният подход е синоним на  "шаманизъм", както коментира в "Капитал" една уж учена дама. Горката, дори не знае, че именно шаманите едно време са били тези, които са ползвали ЗНАНИЕТО.

Крис, още ли вярваш в ПРОМЯНАТА? Промяна може да дойде само изотвътре, всеки сам в себе си, а малко са смелчаците да ровят "Авгиевите обори" там. И това става само когато му дойде времето на всеки, не за всички накуп. Така че дали ще я видим, не знам. Хубаво е, че има "островчета" като това тук, за да не си мисли човек, че е сам.
Активен

Of Porcelain
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 28

« Отговор #4 -: Юли 02, 2011, 07:13:35 »

Линкът ти не се отваря.  s045

Този стана  readpaper
« Последна редакция: Юли 02, 2011, 07:19:36 от Shreya » Активен
feather
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 1025

Орторексията - орторексична, дело на всеки! :)

« Отговор #5 -: Юли 09, 2011, 08:03:20 »

74
Активен

"Great ideas often receive violent opposition from mediocre minds" Einstein

ВАКСИНИТЕ - ИНФОРМИРАН ИЗБОР! 
stelt77
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 601

всичко виждам и чувам

« Отговор #6 -: Юли 12, 2011, 01:30:18 »

Новият етап - http://www.capital.bg/interaktiv/debati/21_triabva_li_vaksiniraneto_da_bude_pravo_na_lichen_izbor/1121927_ralica_kovacheva_jurnalist_maika_na_dve_deca/

За всеки етап се гласува наново... Естествено с ДА...   48
Активен
Deepinside
Administrator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 1164

Алхимик

« Отговор #7 -: Юли 19, 2011, 07:54:02 »

74
Активен

Еarth turns to gold in the hands of the wise
- Rumi

**
Неактивен Неактивен

Публикации: 70

« Отговор #8 -: Август 05, 2011, 02:55:47 »

Разбира се! ваксинирането трябва да е информиран избор и макар по закон да не е така то реално е така. Ето нещо практично: на въпроса -защо неискате да се ваксинирате, отговор може да е- аз искам, но след прочит на страничните действия в листовката на ваксината, немога да поема тази отговорност по обективни причини и като добавим тежките алергични състояния........., колкото и малък да е процента на пострадалите.... ;Но ваксините са задължителни, трябва да ви ваксинирам; отговор- нямам нищо против но след като се подпишите на официалния ми документ, че носите пряка отговорност за детето ми и състоянията му след инжекцията, както аз се подписвам на информираното съгласие. Няма реално човек, институция или държава, която ще поеме отговорност, отговорността е винаги в родителите независимо от всичко; задължават те, но не поемат отговорност и изведнъж се оказва че не е задължително. s045 Да, при алергичните деца и тези със някои заболявания не се слагат ваксини........
Активен

Gurudevo Charanam
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: