novosemeistvo.bg
Май 23, 2012, 11:45:47 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Раждане с оргазъм - ревниво пазената тайна  (Прочетена 293 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
newage
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 28

« -: Октомври 15, 2011, 09:28:52 »

Оргазъм и раждане - никога не би ви хрумнало, че имат нещо общо, но този филм ни напомня, че когато е в среда на хармония и подкрепа жената може да роди с удоволствие и екстаз. Този документален филм изследва интимната страна на раждането и мощната трансформираща роля, което то изиграва в живота на жената, ако тя има възможност да го изживее в неговата пълнота. Филмът и субтитрите могат да бъдат свалени оттук.
Активен
Андреана
Старши Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 375

Земята не принадлежи на хората. Те й принадлежат

« Отговор #1 -: Октомври 16, 2011, 04:44:03 »

Филма сигурно е правен от мъж, естествено те никога не раждат. Щеше да е смешно ако не е тъжно.
Иначе принципно съм съгласна, че има жени в третия свят които просто си раждат спокойно и без болка, на не може да се сравни с оргазъм все пак.
Активен

С годините навярно променена,отхвърляна,отчаяна,сломена, и весела и тъжна,мълчалива,безкруполна,надменна,горделива,достъпна в мигове на доверчивост,неузнаваема във своята свенливост,това съм аз-човекът и жената,за себе си безкрайно непозната.
newage
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: Октомври 16, 2011, 06:14:25 »

Филма сигурно е правен от мъж, естествено те никога не раждат. Щеше да е смешно ако не е тъжно.
Иначе принципно съм съгласна, че има жени в третия свят които просто си раждат спокойно и без болка, на не може да се сравни с оргазъм все пак.
Явно не си го гледала.
Активен
Андреана
Старши Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 375

Земята не принадлежи на хората. Те й принадлежат

« Отговор #3 -: Октомври 17, 2011, 07:33:58 »

Признавам, не съм- но имам намерение да го изгледам скоро.
Активен

С годините навярно променена,отхвърляна,отчаяна,сломена, и весела и тъжна,мълчалива,безкруполна,надменна,горделива,достъпна в мигове на доверчивост,неузнаваема във своята свенливост,това съм аз-човекът и жената,за себе си безкрайно непозната.
newage
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: Октомври 18, 2011, 06:50:06 »

Признавам, не съм- но имам намерение да го изгледам скоро.
Тъй като ние раждахме Самуил у дома, станах свидетел колко леко протича процеса, когато жената е подкрепяна от най-любимите хора, в позната, сигурна, уютна обстановка и ражда свободно, избира позата свободно, въобще действа според интуицията си. Свидетел съм, че показаното във филма "Раждане с оргазъм" е 100% истина - нормалното раждане изглежда  като това. Но в цивилизацията дотолкова сме се откъснали от реалността, че за нас е станало аномалия жената да ражда в екстаз, без лекарски интервенции. И наистина, няма как да е нормално в болницата - ярките светлини, стресът, непознатата среда, притеснението на родилката разголена пред непознати, липсата на подкрепа от близък човек - всичко това нарушава родилния процес.
« Последна редакция: Октомври 18, 2011, 07:07:34 от newage » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: